Yrityksen tarina

Fermasin postilaatikot valmistaa tuusulalainen perheyritys Elektrorakenne Oy, jolla on kokemusta laadukkaista metallituotteista aina vuodesta 1972 asti.

Lue lisää Elektrorakenteen historiasta: http://www.elektrorakenne.fi/historiaa/

Elektrorakenne Oy:tä ennen Fermasin postilaatikoita on valmistanut niin ikään tuusulalainen Fermasin Oy, jonka toiminta lakkasi 2018 omistajien eläköitymiseen. Fermasin postilaatikoille haluttiin uusi omistaja, joka vaalisi postilaatikoiden laatua ja kunnioittaisi postilaatikoiden mainetta markkinoiden kestävimpänä postilaatikkona.

Elektrorakenteen myyntipäällikkö Pekka Pennanen ja toimitusjohtaja Olli Pennanen

Eletrorakenne Oy:llä oli erinomaiset lähtökohdat ottaa Fermasin postilaatikot suojiinsa. Elektrorakenteella on pitkä historia metallituotteiden valmistuksesta, niin ammattimiehen käsityönä kuin tehokkaalla robottilinjastollakin. Fermasin postilaatikot valmistetaan täysin käsityönä, mikä on tänä päivänä harvinaista. Voit olla siis varma jokaisen postilaatikon tinkimättömästä laadusta. 

Elektrorakenteella tehdään sekä laajoja sarjatuotantoja että tarkkuutta vaativia pienmetallitöitä. Pekka Pennasen Severi Art -yritys valmistaa hänen itsensä suunnittelemia kotimaisia designtuotteita, kuten viinipullotelineitä, seinäkelloja ja halkotelineitä koteihin: https://www.severiart.fi/ Elektrorakenteelta löytyy siis kokemusta myös kuluttajutuotteista, ja yksityiskohtien viilaamisesta pienintäkin piirtoa myöten.

Elektrorakenteen myyntipäällikkö Pekka Pennanen ja Severi Art seinäkello


Elektrorakenne Oy on alun perin vaativiin alihankintatöihin erikoistunut yritys. Yli 40-vuotinen historia, laadukkaat materiaalit, vankka ammattitaito ja halu palvella asiakkaita yrittäjähenkisellä asenteella päivästä toiseen ovat arvoja, joita Elekrorakenteessa vaalitaan päivittäin. Arvot heijastuvat jokaiseen Fermasin postilaatikkoon - tarjoten sinulle postilaatikon, joka kestää. Vuodesta toiseen, säällä kuin säällä.